top of page

Blue Team

Public·628 Agents

LiVEStrEAm!.Nederland - Ierland Live Kijken op tv en livestream 18.11.2023


uitzending!! Nederland Ierland live stream op tv kijken 18 november 2023


🔴WATCH LIVE▶️ NEDERLAND - IERLAND LIVE KIJKEN


🔴WATCH LIVE▶️ NEDERLAND - IERLAND LIVE KIJKEN


Nederland-Ierland: Een spannende strijd om EK-kwalificatie

De Nederlandse voetbalploeg staat voor een cruciale wedstrijd in de EK-kwalificatie. Op zaterdag 18 november 2023 neemt Oranje het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ierland. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en begint om 20.45 uur.

Nederland staat momenteel tweede in groep B van de EK-kwalificatie, met 18 punten uit 8 wedstrijden. Ierland staat vierde met 13 punten. Bij een overwinning op Ierland is Nederland bijna zeker van kwalificatie voor het EK.


Nederland-Ierland: Een spannende strijd om EK-kwalificatie

Op zaterdag 18 november 2023 neemt Oranje het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ierland. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en begint om 20.45 uur.


De wedstrijd tegen Ierland is dan ook een belangrijke wedstrijd voor Oranje. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman wil graag zo snel mogelijk zekerheid hebben over deelname aan het EK, zodat ze zich volledig kunnen richten op de voorbereiding op het toernooi.


Een spannende wedstrijd in het verschiet


De wedstrijd tussen Nederland en Ierland belooft een spannende wedstrijd te worden. Nederland is de favoriet, maar Ierland is een lastige tegenstander. De Ieren hebben in de afgelopen jaren laten zien dat ze goed kunnen voetballen en dat ze lastig te verslaan zijn.


Oranje zal dan ook vol aan de bak moeten om Ierland te verslaan. De ploeg van bondscoach Koeman zal moeten spelen met veel vertrouwen en strijdlust. Als Oranje dat lukt, dan is een overwinning op Ierland zeker haalbaar. LIVE EK-kwalificatie | Oranje bij zege op Ierland zeker van deelname aan Europees kampioenschap

Het Nederlands elftal heeft aan één overwinning in de komende twee interlands genoeg voor plaatsing voor het Europees kampioenschap van 2024. Tegen Ierland mist bondscoach Ronald Koeman veel spelers, met name verdedigers. Hoe vergaat het Oranje in de Johan Cruijff Arena? Vanaf 20.45 uur mis je hier geen moment!Nederland - Ierland op tv: hoe laat en op welke zender van de NPO? Het Nederlands elftal hoopt zich zaterdagavond definitief te kwalificeren voor het EK 2024. De ploeg van Ronald Koeman neemt het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ierland. De wedstrijd is op tv te volgen, maar hoe laat en op welke zender?


Nederland - Ierland op tv

De wedstrijd tussen Nederland en Ierland begint om 20.45 uur in de Johan Cruijff ArenA en wordt uitgezonden op NPO1. De voorbeschouwing begint rond 20.25 uur. Op het hoofdkanaal van ESPN is vanaf 19.30 uur al een voorbeschouwing te zien met Hans Kraay junior. Als Nederland wint van Ierland, is kwalificatie voor het EK een feit. Dan is Oranje immers verzekerd van de tweede plek in Groep B, achter Frankrijk. Mocht het niet lukken om Ierland te verslaan, dan moet het dinsdag gebeuren tegen voetbaldwerg Gibraltar. Op diezelfde avond speelt concurrent Griekenland zijn laatste kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. Bij een Griekse nederlaag is Oranje sowieso geplaatst.


Wees erbij en support Oranje!

De wedstrijd tussen Nederland en Ierland is live te zien op:


NPO 1

ESPN

De wedstrijd is ook te beluisteren op:


Radio 1

BNR

Kaarten voor de wedstrijd tussen Nederland en Ierland zijn nog beschikbaar via de website van de KNVB. Wees er snel bij, want op is op!


Wedstrijdinformatie

Datum zaterdag 18 november 2023

Tijd 20.45 uur

Plaats Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

TV NPO 1

Radio Radio 1, BNR

Wees er dus bij en support Oranje in deze spannende strijd om EK-kwalificatie!

About

Welcome to the Blue Team! Our mission is to advocate for LGT...
bottom of page